Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram RSS feed

Cazare la Kalisti Apartments in Xiropotamos

Xiropotamos e un satuc aflat la poalele muntelui, pe valea raului cu acelasi nume - cateva case, o taverna si o biserica. Si liniste. Multa liniste…

Kalisti ApartmentsKalisti Apartments

Ca sa ajungi la Kalisti Apartments drumul te poarta printre livezi de maslini presarate cu stupi, serpuieste printre cele 3-4 case din satucul Makrilies si se ingusteaza spre final, cotind pe langa niste locuinte traditionale parasite si in ruina. La capatul sau, pe langa niste imprejmuiri cu oi si capre se gasesc apartamentele, surprinzator de noi si moderne.

O oaza de verdeata, ingrijita si presarata cu flori adaposteste cladirea cu 4 unitati de cazare, fiecare cu intrare separata. Camerele sunt spatioase, curate si frumos decorate in culori pastelate. Sunt potrivite si pentru cupluri, dar si pentru familii, caci au un pat dublu, un pat simplu si o canapea extensibila. Mobilierul si dotarile sunt noi si includ frigider, plita, cafetiera si aparat pentru frappe. De fapt cred ca sunt printre cele mai frumoase apartamente pe care le-am vazut in Samothraki.

Seara e incredibil de liniste si te simti de parca ai avea casuta ta (moderna) intr-un sat grecesc uitat de lume, iar dimineata te intampina imaginea muntelui, sunetele naturii si behaitul oilor.

As spune ca singurul aspect negativ (in masura in care te intereseaza) e lipsa de semnal. Wi-Fi functioneaza oarecum in anumite locuri din curte si foarte greu in camera.

Cum ajungi aici? Din Kamariotissa urmezi soseaua principala ce merge spre sud-estul insulei. La intersectia unde se ramifica drumurile spre Lakkoma si Xiropotamos virezi stanga. Traversezi Makrilies (iti recomand aici o oprire la fabricuta de branzeturi Papanikolau) si apoi, inainte de taverna I Avli urmeaza alt drum spre stanga si inca o data stanga, pe langa niste cladiri parasite. E bine sa urmezi indicatoarele, caci mai exista un drum secundar care nu pare foarte prietenos.

De ce sa vii aici? Pentru ca apartamentele sunt curate si arata foarte bine, pentru confort, pentru linistea unui sat grecesc, pentru taverna unde se aduna localnici si ocazional cativa turisti si, nu in ultimul rand pentru canionul Xiropotamos, cu cascadele si vathrele sale. De asemenea, de aici ai acces usor spre partea de sud a insulei, cu plaja Pachia Ammos.

Daca insa iti doresti agitatie, muzica, baruri, cafenele, taverne, mai bine alegi una din multele cazari disponibile in Therma sau Kamariotissa.

Rezervare si contact:

Rezerva acum

Localizare: Google Maps

Web: www.samothrakisuites.com

Telefon: (+30) 697 009 9988

Intrarea in Xiropotamos

Indicator spre Kalisti Apartments

Drumul spre Kalisti Apartments

Spre Kalisti Apartments

Apartamentele Kalisti

Curte la Kalisti Apartments

Camera la Kalisti Apartments

Dormitor la Kalisti Apartments

Decor la Kalisti Apartments

Kitchineta la Kalisti Apartments

Pisica la Kalisti Apartments

Gradina la Kalisti Apartments

Maslini la Kalisti Apartments

Colt de cafea la Kalisti Apartments

Cladirea Kalisti Apartments

Vederea de la Kalisti Apartments

Comentarii

Îți vine să crezi că nu există niciun comentariu pentru acest articol?
Fii tu primul care își publică părerea!

Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki