Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram RSS feed

Plajele din Samothraki

Toate obiectivele Biserici si capele din Samothraki Descopera marea Descopera muntele Oameni si asezari Obiective culturale si muzee din Samothraki Plaje din Samothraki

Samothraki nu este insula plajelor nesfarsite, cu nisip fin si intrare lina in apa. Daca te intereseaza in primul rand asa ceva, inseamna ca nu e destinatia potrivita pentru tine. Este in schimb insula plajelor ascunse, a plajelor salbatice cu pietris negru si peisaje gen Tenerife, a plajelor diferite una de alta, cu ape cristaline si privelisti minunate asupra apusului.

Plaja frumoasa in Samothraki

In mod sigur cea mai populara plaja din Samothraki este Pachia Ammos, in sud. Asta pentru ca e o plaja intinsa, cu nisip si amenajari, la care se poate ajunge usor cu masina.

O plaja lunga, cu peisaje selenare si pietris negru este Kipos, aflata in partea de est a insulei.

Aproape tot tarmul de nord are o fasie de plaja ingusta cu pietris. Cunoscute sunt plajele Limnidi, Paleopoli, Therma si Fonias.

In sud-vest se afla plajele cu pietris ale localitatilor Makrilies si Lakkoma.

Dincolo de munte, in partea de sud, mai exista niste plaje ascunse cu nisip la care se poate ajunge doar cu o drumetie sau, mai usor, prin plimbari cu diverse ambarcatiuni. Dintre aceste plaje, Vatos este cea mai cunoscuta, avand o frumusete exotica.

Comentarii

Îți vine să crezi că nu există niciun comentariu pentru acest articol?
Fii tu primul care își publică părerea!

Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki