Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram RSS feed

To Gid' - Goat Shop, magazinul cu caprite

Toate obiectivele Biserici si capele din Samothraki Descopera marea Descopera muntele Oameni si asezari Obiective culturale si muzee din Samothraki Plaje din Samothraki Shopping

Il gasesti in Chora, intre brutaria traditionala si barul Meltemi, pe una dintre stradutele inguste ce coboara de la cetate inspre centrul cu taverne. Se afla intr-o veche casa de piatra pe care sta agatata vita de vie si care a prins viata datorita culorilor si amenajarii.

Sigla magazinului este o caprita cu clopotel la gat, caci in limba greaca "to gidi" inseamna "caprita" si, trebuie sa recunoastem, ea este imaginea care de multe ori ne vine prima data in minte atunci cand ne gandim la insula.

To Gid Goat Shop

Odata ce ii vei trece pragul, vei constata ca nu te poti limita la a cumpara cadouri pentru cei mai putin norocosi care au ramas acasa, ci vei fi tentat sa cumperi ceva si pentru tine. Doar asa, pentru ca sunt lucruri frumoase si amuzante sau pur si simplu pentru ca vrei sa ai ceva care sa iti aduca aminte de Samothraki atunci cand te afli departe. De jur-imprejurul tau, pe pereti si pe rafturi se afla magneti de toate felurile, tricouri, hanorace, bandane, agende, scrumiere, sepci, palarii, creme, sapunuri si multe altele, toate imprimate cu simbolul insulei.

Magazinul cu caprite a fost infiintat de Rania si Miltiadis in anul 2016 si de atunci este deschis in fiecare an, de la inceputul lunii mai pana spre sfarsitul lui septembrie. In mai si iunie programul este de la 9 la 14 si de la 17.30 la 21, iar in iulie si august magazinul ramane deschis de dimineata pana noaptea tarziu. In primavara lui 2019 capritele si-au mutat sediul in locul in care se afla acum, mai aproape de cetate.

Intrarea la Goat Shop

Magazin de suveniruri Samothraki

Comentarii

Îți vine să crezi că nu există niciun comentariu pentru acest articol?
Fii tu primul care își publică părerea!

Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki